Ne ndihme te klientit

Stafi i kualifikuar i Daisy&Etm eshte ne dispozicionin tuaj cdo dite te javes per t’iu ardhur ne ndihme te permbushni kerkesat e ligjit ne lidhje me mirembajtjen teknike dhe kontrollin periodik te pajisjes suaj. Ju lutemi kontaktoni per cdo problem ne numrat: 0682009719 / 720 / 723 / 725, ose ne adresen e emailit info@daisy-etm.com / sales@daisy-etm.com

Produkte

 • Expert 01
 • Micro
 • Ex300
 • Perfect
 • Expert XS
 • Barcode scanner
 • Peshore elektronike
 • Cash drawers
 • Printer termik

Stafi i kualifikuar

Stafi i kualifikuar i Daisy&Etm eshte ne dispozicionin tuaj cdo dite te javes per t’iu ardhur ne ndihme te permbushni kerkesat e ligjit ne lidhje me mirembajtjen teknike dhe kontrollin periodik te pajisjes suaj. Ju lutemi kontaktoni per cdo problem …

Connect with us

Adresa

 • Adresa: Rruga Reshit Petrela
 • Telefon: +355 42420455
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.