Contact

Contact-image
Address:
Ap 00, Rr: "Asim Vokshi", Tirane, Shqiperi

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: 042420455

Fax: 042420455

Website: http://www.daisy-etm.com

Other information

Other information:

Stafi i kualifikuar

Stafi i kualifikuar i Daisy&Etm eshte ne dispozicionin tuaj cdo dite te javes per t’iu ardhur ne ndihme te permbushni kerkesat e ligjit ne lidhje me mirembajtjen teknike dhe kontrollin periodik te pajisjes suaj. Ju lutemi kontaktoni per cdo problem …

Connect with us

Adresa

  • Adresa: Rruga Reshit Petrela
  • Telefon: +355 42420455
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.