DAISY Ex300

Daisy Ex300 është pajisja fiskale  e përshtatshme për bisnese të vogla dhe bisnese te mëdhaja. Kjo pajisje fiskale ka një cilësi dhe performancë te mire.Daisy Ex300 është pajisja fiskale e cila ju mundëson përdoruesve të saj një përdorim si në dyqane, farmaci,zyra,bar restorante dhe në mjetet lëvizëse etj.

Read more...

DAISY Micro

Daisy Micro është pajisja fiskale  e përshtatshme për bisnese të vogla dhe bisnese te mëdhaja. Kjo pajisje fiskale ka një cilësi dhe performancë te mire.Daisy Micro është pajisja fiskale e cila ju mundëson përdoruesve të saj një përdorim si në dyqane, farmaci,zyra,bar restorante dhe në mjetet lëvizëse etj.

Read more...

DAISY Expert 01

Daisy Expert 01 është pajisja fiskale  më e përshtatshme për bisnese të vogla dhe bisnese te mëdhaja. Kjo pajisje fiskale ka një cilësi dhe performancë te mire.Daisy Expert 01 është pajisja fiskale e cila ju mundëson përdoruesve të saj një përdorim si në dyqane, farmaci,zyra,bar restorante dhe në mjetet lëvizëse etj.

Read more...

Stafi i kualifikuar

Stafi i kualifikuar i Daisy&Etm eshte ne dispozicionin tuaj cdo dite te javes per t’iu ardhur ne ndihme te permbushni kerkesat e ligjit ne lidhje me mirembajtjen teknike dhe kontrollin periodik te pajisjes suaj. Ju lutemi kontaktoni per cdo problem …

Connect with us

Adresa

  • Adresa: Rruga Reshit Petrela
  • Telefon: +355 42420455
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.