DAISY Ex300

Daisy EX300-sqDaisy Ex300 është pajisja fiskale  e përshtatshme për bisnese të vogla dhe bisnese te mëdhaja. Kjo pajisje fiskale ka një cilësi dhe performancë te mire.Daisy Ex300 është pajisja fiskale e cila ju mundëson përdoruesve të saj një përdorim si në dyqane, farmaci,zyra,bar restorante dhe në mjetet lëvizëse etj. Kasa fiskale Ex300 është  kasa e cila mund të përdoret dhe si printer fiskal në momentin që tatimpaguesi ka një program menaxhimi.

1- Ne paisjen fiskale perfshihet:

 • Kasa Daisy Ex300
 • Modem Gprs
 • Karte sim Amc(trasmetim 1 vjeçar)
 • Karikues kase
 • Karrikues Modemi
 • Fishe Rsa
 • Fishe lidhese Pc port com.
 • Liber Fiskale


2-Specifikimet teknike te kases jane si me poshte:

 • 15000 artikuj  & 50 departamente
 • 20 perdorues(shites & kamarier)  & 9 grupe taksash sipas percaktimeve ligjore.
 • bateri per 48 ore/pune
 • leter termike 57 /30 mm(me diegie)
 • Memorie Fiskale 1800 mbyllje ditore (M.F)
 • Qark Shiriti Kontrolli Elektronik 2 MB(Q.SH.K.E)
 • 4 porta seriale (per lidhje PC, GPRS, Bar Code, Peshore Elektronike)
 • Monitori 18 shifror
 • Pesha 2.9  kg
 • Madhesia 280x390x240 mm
 • 39 butona tastiere

.

Stafi i kualifikuar

Stafi i kualifikuar i Daisy&Etm eshte ne dispozicionin tuaj cdo dite te javes per t’iu ardhur ne ndihme te permbushni kerkesat e ligjit ne lidhje me mirembajtjen teknike dhe kontrollin periodik te pajisjes suaj. Ju lutemi kontaktoni per cdo problem …

Connect with us

Adresa

 • Adresa: Rruga Reshit Petrela
 • Telefon: +355 42420455
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.