Rreth Shoqerise

Daisy & Etm ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2010 nisur ne partneritet me nje nga prodhuesit me prestigjoze te rajonit, Daisy Technology Ltd.

Kjo kompani eshte lider ne industrine e prodhimit dhe dizenjimit te produkteve elektronike si kasa fiskale, printera fiskale dhe POS si dhe peshore elektronike, dhe hedh ne treg pajisje me cmime konkurruese per nje cilesi speciale.

Daisy Technology Ltd. ka nje nga ekipet me te specializuar ne Bullgari dhe rajon I perbere nga inxhiniera qe kane studiuar ne Universitetet me ne ze te Evropes. Dizenjimi i te gjitha produkteve behet ne laboratoret e Daisy, e cila ka fituar dhe cmimin si “Ndermarrja me inovative e vitit” ne Bullgari, ne vitin 2012.

Cilesia e produkteve

Daisy Technology Ltd. ka 3 impiante prodhimi ne Bullgari – ne Sofie, Gabrovo dhe Teteven me me shume se 500 punonjes dhe me capacitet mujor prodhimi prej mbi 100 000 cop.  Cilesia e produkteve te shoqerise garantohet nga standardi ISO 9001 versioni 2008.

Misioni i shoqerise eshte te eksploroje nevojat e klienteve, te analizoje mundesite dhe kufizimet e teknologjive te lidhur me procesin e prodhimit te pajisjeve, ne menyre qe te mund te ofrojme zgjidhjen me te mire ne cdo rast. Zgjedhjet e ofruar nga Daisy Technology Ltd. jane te pershtatura me nevojat e klienteve dhe per perfitimin maksimal te informacionit nga autoritetet.

Produktet tona jane tashme prezente ne me shume se 50 vende rreth botes, ne Evrope, Azi, Afrike dhe Ameriken Jugore