SOCIALE

 

Stafi i kualifikuar

Stafi i kualifikuar i Daisy&Etm eshte ne dispozicionin tuaj cdo dite te javes per t’iu ardhur ne ndihme te permbushni kerkesat e ligjit ne lidhje me mirembajtjen teknike dhe kontrollin periodik te pajisjes suaj. Ju lutemi kontaktoni per cdo problem …

Connect with us

Adresa

  • Adresa: Rruga Reshit Petrela
  • Telefon: +355 42420455
  • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.