info@daisy-etm.com +35542420455

DAISY & ETM

Kompania NR. 1 e çertifikuar si Prodhues dhe Mirëmbajtës i zgjidhjes software-ike !

Kliko për të lexuar më shumë

Trajnim mbi përdorimin e ICASH

Cdo ditë nga e Hëna në të Premte, në orën 14:00, zhvillohet një trajnim mbi përdorimin e programit të fiskalizmit ICASH.

Klikoni për të marrë pjesë në trajnim


Mirësevini në web faqen tonë!


Daisy & Etm dëshiron që nëpërmjet kësaj faqeje të ofrojë informacion sa më të dobishëm, në ndihmë të kujdo që navigon në këtë faqe dhe mendojmë se kjo do të jetë një dritare mjaft e vlefshme veçanërisht për tatimpaguesit të cilët do të gjejnë zgjidhjet më të mira bashkëkohore të tregut të pajisjeve fiskale dhe zgjidhjeve software-ike që mundësojnë transmetimin në kohë reale të të dhënave fiskale.
Kompania Daisy & Etm është themeluar në vitin 2010 si bashkim i dy operatorëve ETM Sh.a në Shqipëri dhe Daisy Technology në Bullgari. Që nga themelimi i saj misioni i kompanisë ka qënë të ofrojë produkte dhe shërbime cilësore dhe që kënaqin kërkesat e klientevë. Në zyrat do të gjeni shërbim me profesionalizëm dhe atmosferë mikpritëse.
Ju falenderojmë për vëmëndjen! 

Pajtueshmëria

Për Daisy & Etm, pajtueshmëria nënkupton një angazhim të fortë ndaj parimeve të integritetit,transparencës..

Lexo më shumë

...
Zgjidhjet dhe Zhvillimet

Daisy & Etm zhvillon dhe ofron zgjidhje fiskale bashkëkohore të cilat përdoren gjerësisht në të gjithë Evropën.

Lexo më shumë

...
Produkte cilësore

Pajisjet fiskale dhe zgjidhjet software të ofruara nga Daisy & Etm janë praktike , të thjeshta në përdorim duke...

Lexo më shumë

...

Shërbimet


Pajisje fiskale

Daisy & Etm është ofruesi kryesor i kasave fiskale për biznesin e vogël, të mesëm dhe të madh. Zgjedhja e një pajisjeje fiskale të markës DAISY & ETM ju jep siguri dhe konfort në përdorim...

Lexo më shumë

Software fiskal

Zgjidhja softwer-ike është një program financiar që ndihmon menaxhimin e biznesit tuaj (shitjet, blerjet, përpunimin e të dhënave) dhe njëkohësisht siguron fiskaliziminin online të veprimeve fiskale...

Lexo më shumë

IT

Ofrohen pajisje dhe shërbime inovative IT për të kënaqur kërkesat individuale dhe të biznesit. Plotësohen kërkesat e personalizuara sipas nevojës për zhvillimet e web ,software dhe mirëmbajtje rrjeti...

Lexo më shumë

Konsulencë ligjore

Daisy & Etm ofron konsulencë ligjore dhe siguron përfaqësim ligjor të klientëve të biznesit apo privatë, në fusha të ndryshme të së drejtës civile, tregtare dhe administrative..

Lexo më shumë

Shërbime kontabiliteti

Shërbimet tona të kontabilitetit plotësojnë nevojat e klientëve për të disponuar informacione dhe raportime financiare mbi biznesin e tyre..

Lexo më shumë

Aksesorë

Komapania DAISY & ETM ofron produkte inovative të IT që përshkojnë të gjithë spektrin e nevojave kompjuterike si personale ashtu dhe të ndërmarrjeve në të gjithë Shqipërinë.

Lexo më shumë