info@daisy-etm.com +35542420455
100 % i sigurtë

Të dhënat tuaja janë të sigurta. Serveri Cloud siguron mbrojtjen e të dhënave. Eleminimi i humbjeve të të dhënave nga virueset.

I thjeshtë

I lehtë dhe i përshtatshëm për të punuar. Detyra të ndara për operatorët. Përgjegjësi të ndara dhe të kontrollueshme.

Kurseni para

Thjeshton kontabilizimin e dokumentave. Analizon të dhënat dhe shpenzimet. Rregjistron shpejt dhe lehtë të dhënat. Administron inventare të detajuar

Përdoreni kudo

Menaxhoni / kontrolloni financat dhe aktivitetin kudo që jeni. Dispononi të dhënat në tablet , telefon kurdo që dëshironi. Në dispozicionin tuaj edhe në dite feste e pushimi.

Pse duhet të zgjidhni FATURON?

FATURON është një program menaxhimi dhe fiskal.Programi është projektuar dhe zhvilluar duke marr të gjithë kërkesat e biznesit dhe duke i mbledhur në një program të vetëm.

 • Ndërfaqe e lehtë në përdorim
 • Më pak kosto për biznesin tuaj
 • Instalohet ne kompjuter (windows) ,telefon,tablet (android) dhe mund ta përdorni nga çdo pajisje në versionin web
 • Kontrollon biznesin tuaj kurdoherë dhe kudo që ndodheni
 • Të dhënat ruhen të sigurta në cloud dhe eleminojme problemet për humbjen e tyre në rast të defektimit të pajisjeve ku është instaluar programi.
 • Funksione të ndryshme që përshtaten me aktivitetin tuaj, sistem tavolinash , module receta ,module skadenca, module per faturime utilitare
 • Fiskalizim i faturave në kohë reale

FATURON mundëson:

 • Krijimin e një fature tatimore
 • Tipologji të ndryshme faturimi si : vetëfaturim, auto-ngarkese, eksport
 • Faturimi me klient/pa klient dhe monedha të ndryshme
 • Krijimin e fatures shoqëruese dhe transportit me të gjithë elementët e nevojshëm
 • Faturimi elektronik dhe bashkëngjitja e dokumentave
 • Faturimi i parapagimeve dhe veprimet korrigjuese sipas nevojës
 • Vlefshmërinë e operatorit që lëshon faturën
 • Dërgimin e sigurt të të dhënave në sistemin qëndror, duke përdorur certifikatën elektronike.
 • Lëshimin dhe pranimin e faturave elektronike
 • Transmetimin automatik të të dhënave në administratën tatimore dhe marrjen e mesazhit konfirmues nga administrata tatimore, pas verifikimit automatik të secilës faturë individuale ose faturë shoqëruese/transporti.
 • Lëvizjet e magazinës : hyrje , dalje , import i faturave te blerjes nga selfcare
 • Lëvizjet e magazinës për grupet me datë skadence

Aksesi në FATURON:

 • Raporte të detajuara
 • Exportimi i të dhenave ne excel
 • Shtimi i faturave të blerjes me një klikim në magazinë
 • Funksion për leshimin e bonove për sektore të ndare
 • Sistemimi i tavolinave në disa sektore të ndarë
 • Skanimi i barkode dhe qrcode
 • Hapja dhe mbyllja e turneve
 • Konfigurimi me peshore
 • Faturimimi periodik per subjektet utilitare pshb Ujesjellës,gjenerimi i faturave dhe printimi në grup
 • Konfigurimi me peshore
 • Faturimi me posori dhe përmbledhja e faturave
 • Pagesa të pjesshme të porosive
 • Akseset me role
 • Ndarja e klientëve me zona
 • Integrimi me programe menaxhimi nëpërmjet API

Përshtatemi për aktivitetin tuaj


Dyqan

Restorant

Magazine

Zyrë

Market

Farmaci

Distribucion

Shërbime

Ju ndihmojmë


Si funksionon FATURON?

Klikoni më poshtë për manual dhe për video-tutorial

Manual përdorimi Shiko të gjitha videot

Shpjegime mbi veprimet kryesore