info@daisy-etm.com +35542420455

Pajisjet fiskale dhe zgjidhjet software të ofruara nga Daisy & Etm janë praktike , të thjeshta në përdorim duke përmbushur me cilësinë më të lartë të gjitha parametrat funksionalë. Njëkohësisht ato janë edhe estetike .
Kompania Daisy & Etm me pajisjet dhe zgjidhjet software që ofron ju përgjigjet kërkesave të shumë bizneseve nga më të voglat deri në më të mëdhatë.

Daisy & Etm ju përgjigjet shpejt dhe në mënyrë adekuate nevojave të klientëve me një shërbim cilësor. Nëse Ju jeni gati të hapni një biznes të ri ose keni vendosur të zgjeroni biznesin tuaj - këtu do të gjeni një zgjidhje të plotë.