info@daisy-etm.com +35542420455

I-CASH

PSE DUHET TË ZGJIDHNI I-CASH ?

  • Ofron informacionin që keni pritur
  • Kontrollon biznesin tuaj kurdoherë dhe kudo që ndodheni
  • Përdoret nga PC, Tablet Telefon, etj.
  • Duke përdorur I-CASH ju përmbushni të gjitha detyrimet ligjore sipas ligjit Nr 87/2019 datë 18/12/2019 ”Për faturën dhe sistemin e monitorimit të qarkullimit”.

I-CASH mundëson:

  • Krijimin e një fature tatimore
  • Krijimin e një fature shoqëruese me të gjithë elementët e nevojshëm
  • Vlefshmërinë e operatorit që lëshon faturën ose faturën shoqëruese
  • Dërgimin e sigurt të të dhënave në sistemin qëndror, duke përdorur certifikatën elektronike.
  • Lëshimin dhe pranimin e faturave elektronike
  • Transmetimin automatik të të dhënave në administratën tatimore dhe marrjen e mesazhit konfirmues nga administrata tatimore, pas verifikimit automatik të secilës faturë individuale ose faturë shoqëruese.

PROGRAMI FISKAL I-CASH

Kompania Daisy & Etm ofron programin financiar fiskal I-CASH si dhe siguron mirëmbajten e kësaj zgjidhje software-ike. Kjo realizohet nëpërmjet paketave të shërbimit:

Kontratë shërbimi “Full servis”

Kontratë shërbimi “Standarte”

100% I SIGURTË

Të dhënat tuaja janë të sigurta. Serveri Cloud siguron mbrojtjen e të dhënave. Eleminimi i humbjeve të të dhënave nga virueset.

PËRDORIM NË DISTANCË

Menaxhoni / kontrolloni financat dhe aktivitetin kudo që jeni. Dispononi të dhënat në tablet , telefon kurdo që dëshironi. Në dispozicionin tuaj edhe në dite feste e pushimi.

KURSENI KOHË DHE PARA

Thjeshton kontabilizimin e dokumentave. Analizon të dhënat dhe shpenzimet. Rregjistron shpejt dhe lehtë të dhënat. Administron iventare të detajuar

I LEHTË PËR T’U PËRDORUR

I lehtë dhe i përshtatshëm për të punuar. Detyra të ndara për operatorët. Përgjegjësi të ndara dhe të kontrollueshme.

SUPORT 24H

Ne jemi gjithmonë atje nëse keni nevojë për ndihmë ose keni ndonjë pyetje. Ne do t'ju ndihmojmë falas me instalimin e softwerit. Manual dhe video per demostrim veprimesh. Asistencë e ndihmë online.

MENAXHIM PERFEKT

Ndjek ecurinë e biznesit nëpërmjet raportimit. Kontrollon dhe përcakton detyrat e përdoruesve të programit

Shpjegime mbi veprimet kryesore


KLIENTET

...

Raiffeisen Bank

...

Kurum

...

Rjepaj Elektromekanika

...

Drena

...

Uji Qafë Mali

...

IDS Group

...

Albtours-d VAS

...

Doan Glass

...

Zenith Travel

...
Fondacioni Abraham Linkoln
...

Kantina Kallmeti

...

Gold Invest

...

AlbaScan

...

Ndreu Security

...
Shoq. e Kontab.dhe Financ.te Shqip.
...
Ujësjellës Kanalizime Konispol
...
Ujësjellës Kanalizime Delvine
...
Instituti Konsulences Ndertimit
...
City News Albania
...

Babani MG

...

Veneta

...

Zjarr TV

...

Delia Group

...

Integra Dental

...

Netsyscom

...

Oktapus Security

...

Vilnik Motors

...

Vega Group

...

Salton

...
Mabelle Travel & Tours
...

Cataleya Care

...

I.D.K Konstruksion

...

RO-AL Mobileri

...

Erisoni Company

...

Bolt Shpk

...

Lexalko Albania

...

Liburn Marina

...

La Portena Cafe

...
Shtypshkronja Morava
...

CrossFit21